Help mee

Wat is mijnzenderkerk.nl

Mijnzenderkerk.nl is een werkmap. De site staat naast de algemene site van hervormdhuizen.nl en naast de facebookpagina van de Zenderkerk.

Doel mijnzenderkerk.nl

Mijnzenderkerk.nl heeft als werkmap de volgende doelen:
1. Jeugdleiders te ondersteunen en aan te moedigen,
2. Om zichtbaar te maken wat er allemaal gebeurd in onze gemeente,
3. Om een portaal te zijn voor jong en oud in onze gemeente om actief te worden.
Daarnaast gebruikt de jeugdouderling mijnzenderkerk.nl ook om dingen te delen over het jeugdbeleid.

Waarom mijnzenderkerk.nl?

Nou psalm 78:4 zegt het mooi: “Wij willen het onze kinderen niet onthouden,wij zullen aan het komend geslacht vertellen van de roemrijke, krachtige daden van de HEER, van de wonderen die hij heeft gedaan”. Mijnzenderkerk.nl wil daarom onze jongeren en jeugdleiders ondersteunen.

Help je mee?

Zoals je vast al gemerkt hebt is mijnzenderkerk.nl nog in ontwikkeling. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan punt 1. Voor punt 2 is contact gezocht met het communicatieteam.
We zoeken mensen die willen bloggen, filmen, de site willen beheren en mensen die helpen om de site verder uit te bouwen.
We zoeken dus techneuten, maar ook tekstschrijvers, grafische mensen, reporters en mensen met verstand van communicatie.

JA! ik wil meehelpen

Heb jij/u zin om mee te bouwen aan mijnzenderkerk.nl? Laat het dan even weten.