Ondersteunen van omgeving (2)

In de visie op het jeugdbeleid (Geloofsontwikkeling centraal) hebben we drie aandachtsgebieden. Eén daarvan is ‘de omgeving’. De omgeving bestaat onder andere uit de kinderwerkers van de oppas en kindernevendienst.

Afgelopen weken veel veranderd in mijnzenderkerk. Met het doel het makkelijker te maken en meer ondersteunend te laten zijn voor hen.

Samengevat betekend het:

• Minder inloggen.
  • Informatie overzichtelijke weergegeven.
  • Koppeling tussen kerkblad en Mijnzenderkerk.nl.
  • Roostermodule aangepast en vereenvoudigd.
  • Homepage aangepast.

Hieronder een korte toelichting

Een voorbeeld van minder inloggen

Het gedeelte voor de kinderwerkers (jij dus) is vanuit elke mail bereikbaar zonder in te loggen.

Koppeling tussen kerkblad en Mijnzenderkerk

Het kerkblad ontvangt woensdagnacht automatisch een mail met het rooster voor komende zondag. Zo weet de gemeente precies wie er dienst heeft de komende zondag. Onderling ruilen via mijnzenderkerk.nl is nu dus nog belangrijker.

Roostermodule aangepast

Vanuit de e-mails die je ontvangt over je rooster, kun je nu snel een ruilverzoek aanvragen of antwoorden op een ruilverzoek. Door te klikken op een link kom je meteen op de juiste pagina terecht waarbij je verzoek/antwoord als is ingevuld.

Wie interesse heeft in de complete change log kan die opvragen bij de jeugdouderling