Registreren

Mijnzenderkerk.nl is de werkmap voor alle jongeren en jongerenwerkers in de Zenderkerk.

Zo worden bijvoorbeeld alle roosterzaken afgehandeld via deze site, ontvang je reminders en kun je hier je materialen downloaden. Bijvoorbeeld het huiswerk van catechisatie of het lesmateriaal voor de oppas. Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden vind je dus op Mijnzenderkerk.nl. Ook zul je hier in de toekomst blogs en verslagen voor en door jongeren vinden. Een aantal jongeren uit de Zenderkerk onderzoeken hoe we dat het beste kunnen doen.

In de toekomst, want de ontwikkeling is nog volop bezig. In een van de volgende stappen kan iedereen uit de Zenderkerk zich registeren.

Hoe werkt het

Binnenkort kun je hier op een knop klikken om je te registeren. Als je je registreert is het belangrijk om goed aan te geven welke opties voor jou van toepassing zijn, dan kunnen we je account goed instellen.
Nadat je je geregistreerd hebt, moet je account dus gevalideerd en ingesteld worden. Dit duurt maximaal twee dagen. Heeft het haast neem dan even contact op met de beheerders van mijnzenderkerk.nl.

Help je mee?!

De registratieknop staat er nog niet, het is dus nog niet zover. Ongeduldig en/of zin om onderdeel te zijn van een leuk project? Help mee met de ontwikkeling van mijnzenderkerk.nl.

Via onderstaande knop kun je meer lezen over het project en je opgeven.