Toerusting voor kinderwerkers, mentoren en gemeenteleden

Als kinderwerker en mentor sta je dicht bij de jongeren en heb je de gelegenheid iets van Gods liefde en genade te laten zien. Samen zoek je naar wie God is, leren we geloven en leren we God zien in de praktijk van alle dag.

Als gemeentelid heb je ook een belangrijke rol ten opzicht van onze kinderen, jongeren en jong volwassen. In ons jeugdbeleid (zie hieronder) hebben we namelijk uitgesproken dat naast ouders, kinderwerkers en mentoren, ook gemeenteleden belangrijk zijn bij de geloofsontwikkeling van onze kinderen en jongeren. Klaar ben je…

 

haakjes openKinderwerkers, mentoren en gemeenteleden zijn allemaal een stukje van de spiegel waarin God zich wil laten zien aan onze jongeren. Jouw geloof en enthousiasme doen er dus toe!haakjes sluit

 

Om jullie allemaal te steunen in jullie fantastische taak is er 25 oktober een bijeenkomst met Matthijs Vlaardingenbroek. Hij is een echte creatieveling, die als verhalenverteller, buikspreker en workshopleider door het land reist. Hij zal jullie voorzien van handvatten voor het seizoen dat voor ons ligt. De avond zal onder andere gaan over:

  • Wat is je eigen unieke kracht als kinderwerker, mentor of gemeentelid?
  • Hoe vertel je op een frisse manier verhalen uit de Bijbel?
  • Wat is belangrijk voor een goede verwerking?
  • En wat kun je nu betekenen als gemeentelid? We sluiten de bijeenkomst af met een eenvoudige opdracht om mee te nemen naar huis.

 

Zorg dat je deze avond niet mist! Geef je op.

 

 

 

Kom meer te weten…